0
 x 
Кошик порожній

сервісний центр mindeo

Вам терміново необхідно здійснити ремонт сканера штрих коду Mindeo в Україні чи в Європі? Або може потрібно здійснити прошивку терміналу збору даних? А може, вам потрібні запчастини на сканери штрих кодів чи термінали Mindeo? Наш сервісний центр пропонує ремонт і заміну зношених деталей скануючого обладнання. Завдяки діагностичному обладнанню та досвіду ми легко знаходимо причину поломки, в тому числі і приховану, і усуваємо її.

Так як група компаній Ітератор www.iterator.com.ua існує на ринку Україні з 2008 року, а в Польщі наш філіал компанія Codeon Sp z o.o. www.codeon.net.pl з 2019 року -  ми знаємо, як швидко і якісно вирішити проблеми з касовим обладнанням. Наші кваліфіковані фахівці можуть відразу назвати ціну і термін ремонту сканеру чи термінала Mindeo (як правило, вони залежать від роду пошкоджень). Крім того, ми відновимо ваше обладнання після падінь і механічних пошкоджень. 

гарантійний ремонт MINDEO

Будь це тріснутий корпус мобільного терміналу даних, або дисплей чи клавіатура, що вийшла з ладу, - ми зробимо все можливе, щоб ваше скануюче обладнання запрацювало як можна швидше. Від якості ремонту залежить робота пристрою в майбутньому, тому не варто закривати очі на дрібні проблеми, адже пізніше їх ремонт може обійтися набагато дорожче. Наші професійні та досвідчені інженери впораються практично з будь-яким завданням.

Наш сервісний центр Mindeo оснащений необхідним обладнанням, а сервісні інженери можуть здійснити гарантійний ремонт Mindeo в Україні професійно та якісно.