0
 x 
Кошик порожній

Протягом тижня з 6 листопада по 10 листопада ми проводимо спеціальну тижневу акцію з зниження цін на багатоплощинний штрих сканер Mindeo MP725.

Настільний сканер штрих кодів Mindeo MP725 значно підвищує ефективність роботи, збільшуючи швидкість повторюваних щоденних завдань з сканування  штрих-кодів в роздрібній торгівлі чи на складі або в офісі.

Ергономічний дизайн та зони (кнопки) захвату по бокам презентаційного сканеру від Mindeo гарантують зручну роботу. Його невелика вага дозволяє швидко працювати з пристроєм однією рукою, піднімати його зі столу для сканування великогабаритних товарів в візку покупця. 

Про що ще варто згадати, описуючи переваги сканеру штрихкоду Mindeo MP725 так це про те, що він має скануючий модуль найкращого рівня на ринку.Mindeo MP725 низькі ціни на сканери

Для чого потрібен сканер штрих коду? В першу чергу для роботи з штучним та ваговим товаром, який промарковано штрих-кодами (неважливо чи то штрих-коди нанесені на упаковку на виробництві, чи то внутрішні штрих-коди, надруковані на етикетці за допомогою принтера для етикеток). Тому при інтенсивному скануванні так важливо вибирати сканер з якісним скан-модулем.

Ми зняли наглядне відео, за допомогою якого ви можете переконатись в високій якості сканування 1D/2D, складних, пошкоджених, аптечних, "цифрових" штрих-кодів з екранів електронних пристроїв. Mindeo MP725 - найкращий сканер для аптек! А щоб ви могли самі переконатися в якості сканування - ми пропонуємо безкоштовне тестування обладнання Mindeo.

Звертайтесь до нас або до наших партнерів на всій териториї України і отримайте низькі ціни на настільні сканери штрих коду Mindeo MP725!