0
 x 
Кошик порожній

Презентуємо оновлене програмне забезпечення для терміналів збору даних з операційною системою Android.

У момент, коли ви вирішили купити термінал збору даних, перед вами постане питання - який софт може використовуватися в ТЗД. А іноді до технічного фахівця приходять вже з питанням - «Ми купили Android термінал даних. Як ним користуватися? ». Розберемося з питанням, яка програма аплікація для терміналу збору даних необхідна.

Наш "драйвер" терміналів збору даних сумісний з будь-яким типом облікової системи, функціонує на мобільних ТЗД, оснащених сканером штрих коду і сенсорним екраном.

Який функціонал у програмного забезпечення? В першу чергу це переоблік, інвентаризація  та прихід (надходження) і відвантаження (реалізація) товару. Крім цих основних складських задач, також за допомогою технології штрих-кодування та нашого ПЗ можна проводити ідентифікацію товарів за штрих-кодами, пошук інформації в базі, переміщення, збір замовлення.

Наше програмне забезпечення  для терміналів Mindeo дозволяє максимально оптимізувати процес збору, обробки і передачі даних на основний сервер, що прискорить роботу вашого підприємства, зводить до мінімуму ризики помилок в результаті впливу людського фактора.

Наше ПЗ для терміналу збору даних має дуже простий інтерфейс, зрозумілий навіть недосвідченому оператору. 

Нова програма для терміналу збору даних  має такий основний функціонал:

- облік товарів при прийомі, відвантаженні, переміщенні, інвентаризації (переоблік)

- облік по зонам

- облік вагового товару

- збір даних

- перегляд даних про товар

- пошук товару по артикулу, штрих коду або опису

- обмін інформацією